ГоловнаСвіт

Сальма Гаєк розповіла про домагання Трампа

Актриса заявила, що колись відмовила йому в побаченні. 

Сальма Гаєк розповіла про домагання Трампа
Фото: EPA/UPG

Голлівудська актриса Сальма Гаєк розповіла, що одного разу відмовила  Дональду Трампу, який зараз балотується в президенти США, у побаченні. Після цього він розмістив у таблоїді National Enquirer статтю, де йшлося про те, що Трамп сам не став би з нею зустрічатися, тому що вона занадто маленька на зріст.

Свою історію актриса, яка підтримує Гілларі Клінтон, розповіла в ефірі Radio Centro.

"Коли я зустріла цю людину, у мене був хлопець, а він [Трамп] постарався подружитися з ним, щоб дістати мій номер телефону. Він дізнався мій номер і подзвонив, щоб запросити на побачення. Я сказала йому, що не пішла б із ним, навіть якщо б у мене не було хлопця, що він сприйняв як образу", - цитує Гаєк видання BuzzFeed.

Після цього в National Enquirer з'явилася ця стаття.

"Пізніше він зателефонував і залишив повідомлення: "Можеш у це повірити? Хто міг таке сказати? Я не хочу, щоб люди так думали про тебе", - розповіла актриса. Вона вважає, що таким чином Трамп намагався все-таки змусити її піти на побачення.

Ця історія, за словами Гаєк, сталася ще коли вона тільки починала свою кар'єру.

Зараз Гаєк 50 років.

Нагадаємо, 7 жовтня The Washington Post опублікувала відео 2005 року, де Трам у непристойних виразах розповідає про свої сексуальні пригоди. Після цього кілька жінок у бесідах із різними виданнями звинуватили Трампа в домаганнях.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram