ГоловнаСвіт

Трамп побажав Клінтон якнайшвидшого одужання

Мільярдер пообіцяв опублікувати звіт про стан свого здоров'я.

Трамп побажав Клінтон якнайшвидшого одужання
Дональд Трамп
Фото: EPA/UPG

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп побажав своїй суперниці по передвиборній гонці Гілларі Клінтон якнайшвидшого одужання.

Про це він сказав в інтерв'ю програмі Fox and Friends на каналі Fox News.

"Я тільки сподіваюся, що вона видужає, повернеться у виборчу кампанію і ми її побачимо на дебатах", - сказав республіканець. Перший із трьох раундів дебатів заплановано на 26 вересня.

Крім того, Трамп пообіцяв найближчими днями опублікувати звіт про стан свого здоров'я за підсумками пройденого минулого тижня медичного обстеження. "Сподіваюся, що результати будуть хорошими. Я думаю, що вони будуть хорошими, почуваюся чудово".

Раніше в понеділок Трамп заборонив представникам свого штабу коментувати самопочуття Клінтон у негативному руслі.

11 вересня Клінтон стало погано на заході, присвяченому пам'яті жертв теракту 9/11 в Нью-Йорку, і вона покинула його. Судячи з поширеного в інтернеті відео, кандидат від демократів, якій допомагали дійти до машини, хиталася і навіть упала. За словами лікаря колишнього держсекретаря, 9 вересня у неї діагностували пневмонію.

На тлі таких новин джерело британського видання The Telegraph припустило: якщо Клінтон відмовиться від участі в гонці, то замість неї за пост президента боротися будуть віце-президент США Джо Байден або сенатор від штату Вермонт Берні Сандерс.

Вибори президента США відбудуться 8 листопада. Згідно з даними агрегатора опитувань RealClearPolitics, на цей момент Клінтон випереджає Трампа на 3%.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram