ГоловнаСвіт

Стівен Сігал продегустував моркву в гостях у Лукашенка

У американського актора виявилося білоруське коріння.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко провів у середу, 24 серпня, неформальну зустріч із відомим американським актором Стівеном Сігалом.

Про це повідомляє БЕЛТА з посиланням на прес-секретаря білоруського лідера Наталію Ейсмонт.

Стівен Сігал співпрацює з найбільшою білоруською компанією-розробником онлайн-ігор. Однак візит був не тільки діловим: акторові провели коротку екскурсію по Мінську і познайомили його з білоруською кухнею.

"Сьогодні відбулася неформальна зустріч із президентом Білорусі. Познайомитися з Олександром Лукашенком Стівен Сігал, за його власним визнанням, мріяв давно і, збираючись до Мінська, наполегливо просив про зустріч. До Білорусі ставлення у гостя особливе, ще й тому, що, як з'ясувалося сьогодні, Стівен Сігал - наш земляк, є його коріння і в Білорусі", - розповіла прес-секретар.

Як зазначає БЕЛТА, спілкування Сігала з Лукашенком вийшло жвавим і для гостя вкрай пізнавальним, з акцентом на сільське господарство. Стівену Сігалу показали найпопулярніші культури - буряк, капусту, моркву. Крім того, актор продегустував білоруські продукти.

Сігалу також показали, як збирають картоплю та баштанні. "Ще п'ять років тому складно було уявити, що на нашій землі можна буде вирощувати такі кавуни, і сьогодні вони особливо зацікавили гостя, - зазначила Ейсмонт.

Пізніше в резиденції Лукашенка відбулася вечеря, під час якої подавали страви білоруської кухні. Відзначають, що за смаком Сігалу припали холодник, картопля і білоруське сало. "Натуральні білоруські продукти не залишили байдужими американських гостей", - підсумувала прес-секретар Лукашенка.

Нагадаємо, в липні 2015 року Лукашенко навчав Депардьє навичкам ручного косіння.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram