ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Під час передвиборних дебатів у Росії закликали до імпічменту Путіна

Опозиціонер Мальцев звинуватив Путіна в тому, що росіян "втягнули у війну з братнім народом".

Під час передвиборних дебатів у Росії закликали до імпічменту Путіна
Съезд партии ПАРНАС (Архив)
Фото: parnasparty.ru

Під час офіційних дебатів парламентських партій представник опозиційної партії "Парнас" В'ячеслав Мальцев закликав оголосити імпічмент президенту Росії Володимирові Путіну.

Про це повідомляє інтернет-видання "Знак"

Мальцев заявив, що економіка Росії повністю залежить від настрою Путіна, і звинуватив його в тому, що росіян "втягнули у війну з братнім народом".

"Винні бояри, а цар чудовий, - сказав Мальцев. Якщо цар не знає, що діється в країні, його треба в дурдом садити. Якщо знає і не заважає цьому, його треба в тюрму. Якщо знає і сприяє, на палю треба садити таких царів". Опоненти звинуватили Мальцева в фантазуванні.

Це були перші дебати на телебаченні, під час яких партії представляли свої економічні програми. Представник "Справедливої Росії" Олександр Бурков під час дебатів заявив, що "на Русі жити добре тільки чиновникам, олігархам і фінансовим спекулянтам". Рифат Шайхутдінов із "Громадянської платформи" закликав "розлучитися з псевдоліберальними міфами" і "створити економіку, яка не залежатиме від долара". "Партія росту", яку представляла Оксана Дмитрієва, закликала забезпечити зростання доходів усіх громадян.

Як повідомляли раніше у вівторок, ОБСЄ не братиме участі в спостереженні за російськими виборами в окупованому Криму.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram