ГоловнаСвіт

Дружина Трампа подала в суд за статті про свою роботу в ескорті

Меланія Трамп задумалася про подачу позовів проти низки видань, що розміщували публікації про неї.

Дружина Трампа подала в суд за статті про свою роботу в ескорті
Дональд и Мелания Трамп
Фото: infozavr.com

Дружина кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа - Меланія Трамп - подала в суд на британське видання The Daily Mail.

Про це пише The Guardian із посиланням на повіреного фірми "Хардер, Міллер і Абрамс" Чарльза Хардера, який представляє інтереси мільярдера.

За його словами, приводом для позову стала серія публікацій, у яких стверджується, що в 1990-х роках Меланія Трамп працювала в ескорті. Крім того, невдоволення подружжя мільярдера викликала стаття, в якій було висловлено припущення, що в той час дівчина працювала в США, не маючи відповідної візи, і тим самим порушувала міграційне законодавство країни.

Меланія Трамп, як розповів Хардер, назвала ці твердження на 100 відсотків хибними, зазначивши, що "це вкрай згубно для репутації і образливо особисто". За словами дружини мільярдера, вона розуміє, що під час президентської виборчої кампанії у ЗМІ розв'язані руки, однак відверта брехня виходить за рамки професійних норм і людської порядності.

Повірений додав, що Меланія Трамп обмірковує варіант подачі позовів проти інших видань, що розміщували публікації про неї на ті самі теми, наприклад, політичних.

Якщо Дональд Трамп переможе на президентських виборах 8 листопада, 46-річна Меланія Трамп стане другою в історії США першою леді, яка народилася за кордоном. Першою була дружина шостого президента США Квінсі Адамса (1825-1829 роки) - Луїза Адамс, яка приїхала з Великобританії.

Журналіст The Guardian звернувся до The Daily Mail за роз'ясненнями з приводу позову, однак коментарів не надходило.

1 серпня газета New York Post опублікувала низку відвертих фотографій Меланії Трамп. Знімки були надруковані в 1996 році в січневому номері французького чоловічого журналу Max, коли їй, моделі словенського походження на прізвище Кнаусс, було 25 років.

Нагадаємо, раніше Трамп вимагав провести розслідування проти Фонду Клінтонів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram