ГоловнаСвіт

Дружина Саакашвілі вирішила балотуватися в парламент Грузії

Сандра Руловс стурбована тим, що Грузія "знову може зникнути з карти, як це було в 90-х роках".

Дружина Саакашвілі вирішила балотуватися в парламент Грузії
Сандра Руловс
Фото: Wikipedia

Дружина голови Одеської обласної державної адміністрації Михайла Саакашвілі Сандра Руловс висунула свою кандидатуру в парламент Грузії від партії "Єдиний національний рух".

Про це вона заявила виборцям у селі Корцхелі, пише "Грузія.Online".

"Четвертий рік, як я вже не є першою леді і спостерігаю за тим, що відбувається в Грузії збоку. Вчуся, веду благодійну діяльність, але в основному це режим очікування, для всіх, і не тільки для мене. Для народу, який має потребу і бачить погіршення економічного становища. Також і для інвестора, який не вкладатиме гроші в таку країну, де немає бачення майбутнього і не видно, куди котиться ця країна, і очікування, коли здасться ця країна Росії", - сказала Руловс.

Вона зазначила: її турбує те, що країна "знову може зникнути з карти, як це було в 90-х роках".

Руловс народилася в грудні 1968 року в голландському місті Тернеузен, закінчила Брюссельський державний економічний інститут перекладачів, володіє кількома західноєвропейськими мовами, а також російською і грузинською. У 1993 році під час навчання в Страсбурзі познайомилася з Саакашвілі, за якого вийшла заміж у 1994 році. У Руловс і Саакашвілі двоє синів - 21-річний Едуард і 11-річний Ніколоз. В останні роки вона живе в Тбілісі разом із молодшим сином, старший навчається в США.

Як повідомляли раніше, Саакашвілі вирішив відкрити в Одесі цілодобову "хату одруження".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram