ГоловнаСвіт

Продюсер співачки Валерії відмовився від підтримки анексії Криму Росією

Росіянин стверджує, що в нього і Валерії "зібрали думки" з приводу "референдуму під дулами".

Продюсер співачки Валерії відмовився від підтримки анексії Криму Росією
Валерия и Иосиф Пригожин
Фото: Instagram.com/valeriya_rus

Продюсер Йосип Прігожин відмовився від свого підпису під листом на підтримку анексії Криму Росією, поширеному Міністерством культури РФ у березні 2014 року.

Про це він сам повідомив в ефірі "Радіо "Свобода".

Стосовно недопуску російських артистів на територію країн Євросоюзу (напередодні Олегу Газманову заборонили в'їзд у Литву) продюсер зазначив, що конфлікти влаштовують політики, а його дружина Валерія не має "жодних відозв, усі пісні присвячені тільки любові".

Конкретизуючи свою позицію, далі Пригожин заявив, що ні він, ні Валерія не підписували "лист про анексію Криму - це брехня! Ніякого листа такого ніколи не було. Немає жодної підпису співачки Валерії та Йосипа Пригожина про анексію Криму".

За словами продюсера, у них усього лиш "зібрали думки з приводу референдуму": тоді вони висловилися "за свободу вибору", "на підтримку народу".

Текст відповідного листа з'явився на сайті Мінкультури РФ 11 березня 2014 року. Під ним, згідно з офіційною версією, поставили свої підписи 511 діячів культури.

У листі сказано, що "діячі культури Росії не можуть бути байдужими спостерігачами з холодним серцем" у той момент, коли вирішується доля Криму. Тому вони "твердо заявляють про підтримку позиції президента Російської Федерації стосовно України і Криму".

Нагадаємо, що Валерія кілька разів виступала на мітингах, організованих владою, на підтримку дій Путіна на українській території. Через позицію російської артистки на неї посипалося безліч докорів від тих, хто раніше любив її творчість.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram