ГоловнаСвіт

Кандидатів від партії, яка просила в України дозволу агітувати в Криму, затримали в Казані

Зустріч із виборцями зірвано.

При в'їзді в Казань поліція затримала кандидатів у депутати Держдуми РФ від партії ПАРНАС, яка просила в України дозволу агітувати в Криму, повідомляє Інтерфакс.

"Кандидатів у депутати Держдуми від ПАРНАСу В'ячеслава Мальцева і Дмитра Ігнатьєва затримали співробітники правоохоронних органів при в'їзді в Казань, повідомив націоналіст Дмитро Дьомушкін", - ідеться в повідомленні.

За словами Дьомушкіна, співробітники правоохоронних органів заблокували автобус, в якому, крім Мальцева, перебували Ігнатьєв і ще чотири людини. Кандидати від ПАРНАСу повинні були зустрічатися з виборцями в Казані, зустріч було зірвано. Дьомушкін додав, що зараз телефон Мальцева недоступний.

Нагадаємо, кандидати в депутати Держдуми Росії від партії ПАРНАС у Краснодарському краї звернулися до українського консульства з проханням про транзитну візу, щоб мати можливість потрапити в Крим для агітації.

За словами керівника регіонального відділення партії Леоніда Запрудіна, кандидати утримаються від організації виборчої кампанії в Криму в разі відсутності згоди з боку України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram