ГоловнаСвіт

У США чоловік намагався піднятися на хмарочос Trump Tower

Поліцейські затримали "альпініста".

У США чоловік намагався піднятися на хмарочос Trump Tower
Небоскреб Trump Tower
Фото: trumptowerny.com

Поліція Нью-Йорка заарештувала чоловіка, який намагався залізти на 58-поверховий хмарочос Trump Tower на Манхеттені за допомогою мотузки і присосок.

Про це повідомляє Російська служба Бі-бі-сі.

Поліцейські відчинили вікно і затягнули "альпініста" всередину будівлі, коли він піднявся на 21-й поверх.

Чоловік привернув увагу кількох десятків жителів Нью-Йорка, які спостерігали за його "сходженням" і фотографували його на свої мобільні телефони. Кілька новинних каналів показали незвичайну поліцейську операцію в прямому ефірі.

"Чоловік скоїв безглуздий і небезпечний трюк. Я на 100% упевнений, що поліція Нью-Йорка має справи важливіші", - прокоментував інцидент віце-президент компанії Trump Organization Майкл Коен.

У хмарочосі Trump Tower розташовано штаб кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа, який також живе в цьому будинку, але на момент інциденту його не було в Нью-Йорку.

У поліції не розкрили імені чоловіка, проте повідомили, що йому 20 років і він з Вірджинії. Чоловік заявив, що просто хотів "познайомитися з Трампом" і не хотів нікому зашкодити.

"Скелелаза" доправили в лікарню для психічного обстеження.

Раніше на YouTube було опубліковано відео, в якому чоловік називає себе "незалежним дослідником" і каже, що хоче передати Трампу "важливе повідомлення".

Нагадаємо, кандидатка в президенти США від Демократичної партії Гілларі Клінтон обігнала Трампа в президентському рейтингу на 6 процентних пунктів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram