ГоловнаСвіт

Трамп пообіцяв знизити податки в США в разі обрання

Мільярдер стверджує, що податкові послаблення збільшать ВВП США на $100 млрд за рік.

Трамп пообіцяв знизити податки в США в разі обрання
Дональд Трамп
Фото: EPA/UPG

Кандидат у президенти США від Республіканської партії і мільярдер Дональд Трамп пообіцяв у разі обрання знизити податки.

Про це Трамп заявив, виступаючи з програмною промовою в Детройті, повідомляють на його сайті.

Трамп запропонував змінити прогресивну шкалу оподаткування, запровадивши замість семи рівнів три і знизивши так їх максимальний рівень із 40 до 33%. Він пообіцяв знизити податки і для юридичних, і для фізичних осіб, а також ввести нульову ставку для деяких категорій платників податків.

Крім того, бізнесмен запропонував дозволити батькам повністю відняти середню вартість витрат на догляд за дітьми від суми податків, яку належить сплатити.

Крім того, Трамп збирається дозволити американським компаніям повернути в країну зарубіжні капітали, одноразово заплативши 10-процентний податок.

Трамп заявив, що податкові послаблення збільшать ВВП США на $100 млрд за рік і допоможуть створити 500 тис. робочих місць на рік.

Опубліковане на початку серпня опитування продемонструвало, що в передвиборній гонці Трамп відстає від своєї опонентки - кандидатки від Демократичної партії Гілларі Клінтон. Згідно з дослідженням, яке проводили з 28 липня по 1 серпня, за Клінтон готові проголосувати 43% американців, за Трампа - 35%, а 9% опитаних готові висловити підтримку "іншому кандидату".

Президентські вибори в США пройдуть 8 листопада 2016 року.

Як повідомляли раніше, від Трампа відвертаються соратники по Республіканській партії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram