ГоловнаСвіт

Медведєв порадив учителям йти заробляти в бізнес

Медведєв порадив учителям йти заробляти в бізнес
Дмитрий Медведев
Фото: EPA/UPG

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв порадив російським учителям, які скаржаться на низькі зарплати, міняти професію і йти в бізнес.

Таку пораду російський прем'єр дав учителям під час спілкування з учасниками форуму "Територія смислів" на Клязьмі, повідомляє Forbes.

"Мене часто запитують стосовно вчителів і викладачів. Це покликання, а якщо хочеться гроші заробляти, є маса прекрасних місць, де можна зробити це швидше і краще. Той самий бізнес", - заявив Медведєв у відповідь на запитання одного з учасників форуму.

Учитель з Дагестану запитав Медведєва, чому вчителі та викладачі в Росії отримують зарплату 10-15 тис. рублів на місяць, а офіцери поліції та силових відомств 50 тис. рублів і вище.

Медведєв у відповідь розповів про те, як працював після закінчення університету викладачем і отримував набагато менше за міліціонерів.

Російський прем'єр висловив упевненість, що сучасний викладач здатний не тільки отримувати зарплату за розкладом, але і "якось інакше заробляти".

Нагадаємо, наприкінці травня Медведєв у відповідь на скаргу про низькі пенсії жителів Криму і питання, де ж індексація, відповів лаконічно: "А її ніде немає. Просто немає грошей. Знайдемо гроші - буде індексація. Ви тримайтеся, здоров'я вам, гарного настрою" .

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram