ГоловнаСвіт

Путін поскаржився, що зробити горілку на журавлині в Росії можуть, а йогурт на журавлині - ні

Президента в глибинці пригостили біойогуртом із журавлиною місцевого виробництва.

Путін поскаржився, що зробити горілку на журавлині в Росії можуть, а йогурт на журавлині - ні
Фото: tsn.ua

Президент РФ Володимир Путін під час засідання з питань сільського господарства в Тверській області поскаржився на те, що зробити горілку на журавлині в Росії можуть, а йогурт на журавлині - ні.

Про це повідомляє РИА Новости.

"Горілку на журавлині, я дивлюся, виробляють, а йогурт чомусь на журавлині самим не можна виготовити. Потрібно завести обов'язково журавлину з-за кордону", - звернув увагу Путін на нараді з розвитку сільського господарства.

Приводом для зауваження стала розповідь міністра сільського господарства Олександра Ткачова про те, що Росія змушена купувати ягоду у великій кількості в зарубіжних виробників.

"Сьогодні ми з вами скуштували йогурт місцевий із прибалтійської журавлини. Але я абсолютно переконаний, що наступного року, в найближчі два-три роки, звичайно, ми активно будемо займатися і виробництвом, і збором цих культур. І, звичайно, переробкою", - заявив Ткачов.

Російські ЗМІ також повідомляють, що в четвер Путін пообідав із механізаторами в Тверській області, де спробував журавлиний морс і біойогурт із журавлиною місцевого виробництва.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram