ГоловнаСвіт

У Мексиці вбито племінників дружини наркобарона "Ель Чапо"

19-річного юнака та 13-річного хлопчика розстріляли з автоматичної зброї

Племінників дружини голови картелю "Сіналоа" наркобарона Хоакіна "Ель Чапо" (Коротуна) Гусмана вбито в Мексиці.

Про це повідомив портал Proceso.

19-річного Кевіна Алексіса і 13-річного Хустина Коронеля Ордуньйо застрелили у вівторок, 26 липня, на вулиці в центрі міста Сьюдад-Обрегон, штат Сонора, з автоматичної зброї. Жертви перебували в червоному Volkswagen Jetta, вогонь по них вівся з автомобіля Honda Accord білого кольору, який влаштував погоню. На місці злочину було знайдено близько 20 гільз.

Убиті були синами полковника Серхіо Ібарра Коронеля, який, у свою чергу, був племінником Ігнасіо Коронеля - батька Емми Коронель. У 2007 році в 19 років вона стала, за одними даними, третьою, за іншими, четвертою дружиною Коротуна.

Коронель-старший на прізвисько Начо був компаньйоном Коротуна у злочинному бізнесі. У 2010 році його під час спецоперації у Гвадалахарі вбили мексиканські військові.

21 травня стало відомо, що МЗС Мексики схвалило видачу Гусмана в США, де у штатах Каліфорнія і Техас висунуть йому обвинувачення у незаконному обізі наркотиків, відмиванні грошей і вбивстві. США у відповідь гарантували, що йому не загрожуватиме страта.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram