ГоловнаСвіт

У парламент Бельгії внесли резолюцію про скасування санкцій проти Росії

Автор документа турбується про аграріїв.

У парламент Бельгії внесли резолюцію про скасування санкцій проти Росії
Здание Палаты представителей
Фото: wikipedia.org

У парламент Бельгії внесли резолюцію, яка пропонує уповноважити уряд країни виступити в ЄС на підтримку скасування санкцій.

Документ розміщено на сайті палати представників - нижньої палати бельгійського парламенту. Автор проекту резолюції, депутат палати представників Альдо Каркассі повідомив ТАСС, що парламент прийняв проект до розгляду.

За його словами, слухання щодо резолюції відбудуться відразу після парламентських канікул у комісії із зовнішніх справ палати представників. За його словами, через санкції "страждають бельгійські аграрії".

Нагадаємо, наприкінці квітня резолюцію із закликом до уряду почати поступове пом'якшення санкцій щодо Росії прийняли національні збори Франції. На початку червня резолюцію з поправками, в яких санкції пропонують зберегти до виконання Мінських угод, ухвалив французький сенат.

Резолюцію, що закликає скасувати санкції проти Росії, прийняли також регіональні ради італійських провінцій Тоскана, Ломбардія, Венето і Лігурія. Слідом за ними на підтримку скасування обмежень виступив парламент Кіпру.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram