ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

У Ростові-на-Дону оголошено режим надзвичайної ситуації

Під час сильної зливи загинула 14-річна дівчинка.

Режим надзвичайної ситуації введено в Ростові-на-Дону на півдні РФ у зв'язку з найпотужнішою зливою, яка обрушилася на місто, повідомляє Интерфакс.

В адміністрації міста створено оперативний штаб, всі сили і засоби міського господарства переведено на посилений режим роботи.

У Ростові-на-Дону йде сильна злива, що супроводжується поривами вітру, сотні людей не можуть дістатися до своїх будинків через стихію. Ростовці ховаються в магазинах і підземних переходах. Автомобілісти паркують машини біля тротуарів і заходять у кафе і магазини для того, щоб перечекати грозу.

Сильний вітер ламає гілки дерев, а потоки води на вулицях збивають людей з ніг. Ростовці допомагають один одному дістатися до безпечних укриттів.

З 20:00 за московським часом тимчасово обмежено рух усіх видів транспорту на автодорозі Кочубей-Зеленокумськ-Мінводи в межах Будьонівського району.

Під час сильної зливи, що обрушилася на Ростов, загинула 14-річна дівчинка. Надзвичайна подія сталася на проспекті Будьонівському. Під час зливи потоком води дівчинку затягнуло під автомобіль. За словами рятувальників, люди, які були поруч, спробували її врятувати, проте потоки води були такими сильними, що витягти з-під машини дівчинку не вдалося, вона загинула.

В екстрених службах регіону повідомили, що потоки дощової води, спричинені сильною зливою, затопили до десятка легкових автомобілів, інформує Інтерфакс-Україна.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram