ГоловнаСвіт

Кількість жертв штормів і торнадо на сході Китаю зросла до 98 осіб

Сі Цзіньпін доручив владі провінції Цзянсу зробити все можливе, щоб врятувати поранених і звести до мінімуму наслідки удару стихії.

Кількість загиблих унаслідок штормів і торнадо в провінції Цзянсу на сході Китаю зросла до 98 осіб, ще близько 800 людей отримали поранення.

Про це повідомляє China News Service з посиланням на дані губернатора провінції.

Міністерство цивільної адміністрації, у свою чергу, повідомляє, що близько 200 поранених перебувають у критичному стані.

Фото: EPA/UPG

Глава КНР Сі Цзіньпін і прем'єр-міністр країни Лі Кецян доручили владі регіону зробити все можливе, щоб врятувати поранених і звести до мінімуму наслідки удару стихії. У район лиха передали польові намети та ліжка для розміщення людей, які залишилися без даху над головою.

Напередодні повідомлялося про 51 загиблого. Найбільш постраждалим від стихійного лиха вважається місто Янчен - у ньому зруйновано десятки будинків, а у багатьох районах порушено електропостачання. З районів лиха евакуйовано близько 20 тис. осіб.

Цзянсу - східна провінція Китайської Народної Республіки, розташована на узбережжі Жовтого моря. Один з найбільш густонаселених і економічно розвинених регіонів країни.

Нагадаємо, раніше у червні у Франції в результаті повені загинули чотири людини.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram