ГоловнаСвіт

Трамп назвав Гілларі Клінтон "брехухою світового класу"

Вона нібито отримувала особисту вигоду, займаючи посаду держсекретаря США

Трамп назвав Гілларі Клінтон "брехухою світового класу"
Дональд Трамп
Фото: EPA/UPG

Найбільш імовірний кандидат в президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп назвав свою суперницю по президентських перегонах Гілларі Клінтон "брехухою світового класу", передає Русская служба Би-би-си.

Виступаючи перед виборцями у Нью-Йорку, Трамп звинуватив кандидата від демократів в тому, що вона нібито отримувала особисту вигоду, обіймаючи посаду держсекретаря США.

Трамп вважає, що його суперниці бракує розважливості, щоб бути президентом США.

Поки що Гілларі Клінтон не відповіла на випад Трампа на свою адресу, але, виступаючи в Північній Кароліні, вона заявила вкотре, що мільярдер Трамп не має чіткого плану і рішень щодо подолання економічних проблем у США. За словами Клінтон, неправильні рішення можуть привести країну до економічного краху.

"Він [Трамп] написав безліч книг про бізнес, але всі вони закінчуються на 11-му розділі", - сказала раніше Клінтон, натякаючи на 11-й розділ закону про банкрутство США.

Дональд Трамп відреагував на виступ суперниці в соцмережах. В одному зі своїх твітів він назвав себе "королем боргу" і запевнив, що його бізнес-досвід допоможе скоротити зовнішній борг США.

Нагадаємо, Moody's назвало Трампа загрозою економіці США.

Вибори президента США відбудуться 8 листопада. У липні демократи і республіканці проведуть національні конвенти, де офіційно назвуть імена кандидатів від обох партій. Діючий президент США Барак Обама на третій термін висуватися не може.

Нагадаємо, минулого тижня Клінтон виграла останні праймериз Демократичної партії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram