ГоловнаСвіт

У РФ підтвердили смерть десятого російського військового в Сирії

Спеціальним літаком його доправили у військовий госпіталь у Москву, але поранення виявилося несумісним із життям.

У РФ підтвердили смерть десятого російського військового в Сирії
Архивное фото. Обстрелянное поселение Аль-Хашаб

У Росії підтвердили смерть військовослужбовця, який отримав поранення в Сирії, повідомляє Интерфакс.

"7 червня в Головному військовому клінічному госпіталі ім. Бурденка в Москві помер від ран, отриманих під час обстрілу автомобільної колони російського Центру примирення ворогуючих сторін у Сирії, військовослужбовець за контрактом молодший сержант Михайло Широкопояс. Смертельне поранення Михайло отримав у першій половині травня 2016 року в провінції Алеппо", - повідомили в Міноборони РФ.

Молодшого сержанта Широкопояса подано командуванням до ордену Мужності посмертно. Військовослужбовця поховано з почестями на батьківщині в Амурській області, додали у військовому відомстві.

За інформацією Міноборони РФ, військові лікарі оперативно надали медичну допомогу. Спеціальним літаком військовослужбовця доправили у військовий госпіталь у Москву, але поранення виявилося несумісним з життям.

Зазначають, що артилерист Михайло Широкопояс служив за контрактом у 35-й армії, йому було 35 років. За словами батька загиблого, син брав участь у бойових діях. Де саме, не уточнив. Як кажуть родичі, молодший сержант підірвався на міні.

Раніше повідомляли, що, за офіційними даними, в Сирії загинули 9 російських військовослужбовців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram