ГоловнаСвіт

У США сталася стрілянина в студмістечку (оновлено)

Загиблі виявилися самогубцями.

У США сталася стрілянина в студмістечку (оновлено)
Фото: nation-news.ru

На території факультету інженерії та прикладних наук Каліфорнійського університету в Лос-Анджелесі, США, в середу невідомий відкрив стрілянину, повідомляє Російська служба Бі-бі-сі.

У результаті щонайменше двоє людей були вбиті.

На місці події працює поліція, студентське містечко оточено. Хто відкрив вогонь і які були його мотиви, поки що не повідомляється.

Associated Pressіз посиланням на поліцію повідомляє, що, можливо, один з двох убитих - людина, яка влаштувала стрілянину.

Частину людей, що перебували на території університету, поліція вивела з будівель. Люди, що залишилися в будівлях університету, пишуть у соцмережах, що сидять у темряві і двері забарикадовані.

На територію університету продовжують прибувати співробітники поліції у великій кількості, а над територією кампусу кружляє поліцейський вертоліт.

У Каліфорнійському університеті, згідно з розміщеними на сайті вузу даними, навчається понад 43 тисячі студентів.

Оновлення. Двоє загиблих, застрелених сьогодні в Каліфорнійському університеті, виявилися самогубцями, повідомляє ABC News.  Загиблих знайшли з вогнепальними пораненнями. Шеф поліції Лос-Анджелеса підтвердив, що вони наклали на себе руки. Поки що невідомо, чи були вони студентами, відвідувачами, чи працівниками установи.

Нагадаємо, в лютому в американському місті Хесстон (штат Канзас, США) співробітник підприємства Excel Industries застрелив трьох своїх колег, ще 14 отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram