ГоловнаСвіт

У Польщі почали страхувати від терактів

Вартість страховки набагато вища в країнах, що перебувають під загрозою терактів або військових дій

У Польщі почали страхувати від терактів
Фото: forins.ua

Страхові компанії в Польщі почали надавати можливість застрахуватися на випадок теракту.

Про це 24 травня пише видання Dziennik Gazeta Prawna.

Згідно з виданням, від терактів можна застрахуватися в компаніях PZU, Unicа, Europa, Warta і Axa. Слід зазначити, що деталі страхування на випадок теракту в різних компаніях можуть відрізнятися.

У фірмі PZU відповідальність страховика залежить від рівня терористичної загрози в тій чи іншій державі. Крім того, значення має й те, чи не включена держава в список небезпечних країн, який склало МЗС Польщі.

Крім того, вартість страховки може бути набагато вищою в разі, якщо країна розташована на територіях, що перебувають під загрозою терактів або військових дій.

- See more at: http://www.radiopolsha.pl/6/138/Artykul/254147#sthash.npMf6G3l.dpufПро це повідомляє Радіо Польща, посилаючись на Dziennik Gazeta Prawna.

Згідно з іфнормацією, від терактів можна застрахуватися в п'яти компаніях. Відзначається, що деталі страхування на випадок теракту в різних компаніях можуть відрізнятися.

В одній з фірм відповідальність страховика залежить від рівня терористичної загрози в тій чи іншій державі. Крім того, значення має те, чи не включена держава в список небезпечних країн, який склало МЗС Польщі.

Як повідомляється, вартість страховки може бути набагато вищою в разі, якщо країна розташована на територіях, що перебувають під загрозою терактів або військових дій.

Нагадаємо, влада Польщі в найближчі два місяці може запропонувати школам факультативний предмет про роль НАТО в житті країни.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram