ГоловнаСвіт

У Греції спростували приналежність знайдених уламків літаку EgyptAir

Літак компанії EgyptAir, найбільш імовірно, зазнав аварії через дії терористів

У Греції спростували приналежність знайдених уламків літаку EgyptAir

Знайдені раніше біля грецького острова Карпатос уламки літака не пов'язані з єгипетським лайнером рейсу MS804, що зазнав аварії напередодні.

Про це заявив в інтерв'ю державному телеканалу ERT ТВ Атанассіос Бінос - голова грецького відомства, яке відповідає за повітряну безпеку, повідомляє ВВС-Україна.

"Експертиза знайдених уламків не підтверджує, що вони належали літаку, що зазнав аварії. Мій єгипетський колега теж підтвердив у розмові зі мною близько 17:45 за Гринвічем, що приналежність уламків ще не доведено", - підкреслив Атанассіос Бінос.

Раніше повідомляли, що уламки пасажирського літака рейсу MS804 авіакомпанії EgyptAir знайшли неподалік грецького острова Карпатос. Про це заявляли в авіаційному управлінні Єгипту.

Міністр авіації Єгипту заявив на прес-конференції, що літак компанії EgyptAir, найбільш імовірно, зазнав аварії через дії терористів, а не через технічну несправність.

Нагадаємо, менш ніж два місяці тому інший літак авіакомпанії EgyptAir, що летів рейсом MS181, був захоплений пасажиром, який заявив, що на ньому пояс смертника. Літак приземлився на Кіпрі, де з'ясувалося, що "пояс смертника" підроблений.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram