ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Бойовики взяли в заручники начальника кримінального розшуку поліції Дербента (оновлено)

У Дербенті проводиться поліцейська операція із затримання підозрюваних у вбивстві батька колишнього мера міста.

Бойовики взяли в заручники начальника кримінального розшуку поліції Дербента (оновлено)
Архив
Фото: kievskaya.com.ua

У квартирі одного з житлових будинків Дербента (Республіка Дагестан, Росія) бойовики захопили начальника карного розшуку міського відділу поліції.

Про це повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на слова джерела в силових структурах Дагестану.

Співрозмовник агентства розповів, що коли начальник відділу поліції і двоє його колег спробували піти в квартиру, де були бойовики, в їх сторону кинули гранату.

"Двоє поліцейських, серед яких начальник поліції і начальник служби дільничних, були поранені, але встигли покинути квартиру, а начальник карного розшуку залишився в квартирі, зайнятій бандитами", - додав він.

Доля начальника карного розшуку, уточнило джерело, "встановлюється".

Як уточнює портал Life, поранено голову дільничної служби відділу МВС з Дербенту, начальник ОВС і ще один поліцейський. Видання також уточнює, що в дагестанському Дербенті проводиться поліцейська операція із затримання підозрюваних у вбивстві батька колишнього мера міста Гаджіахмеда Казіахмедова.

До житлового будинку підвели додаткові сили, жителів п'ятиповерхівки евакуювали.

Інцидент, передає агентство, стався на вулиці Червона.

Оновлення: Начальник карного розшуку дагестанського Дербента, якого захопили бойовики, помер від отриманих поранень, повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

Після того, як стало відомо, що захоплений помер, правоохоронці прийняли рішення штурмувати будинок, який захопили бойовики.

"Переконавшись, що нічим не можуть вже допомогти начальнику карного розшуку, і отримавши інформацію, що він помер, силовики вирішили штурмувати будинок з бандитами", - сказало джерело агентства.

Нагадаємо, в березні в Дагестані невідомі підірвали два поліцейських автомобілі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram