ГоловнаСвіт

Путін вручив Кобзону медаль "Героя праці"

Президент РФ закликав створювати "благополучну країну, спрямовану в майбутнє"

Путін вручив Кобзону медаль "Героя праці"

Президент Росії Володимир Путін вручив медалі "Герой праці" п'ятьом росіянам, в тому числі Йосипу Кобзону.

Про це повідомляє ТАСС.

"Цього року лауреатами цієї нагороди стали перший заступник голови комітету Держдуми РФ з культури Йосип Кобзон, гендиректор "Сургутнефтегаза" Володимир Богданов, старший чабан агрокооперативу "Цокто-Ханг" із Забайкалля Далай Гунгаєв, гендиректор, генеральний конструктор Дослідного конструкторського бюро "Новатор" Павло Камнєв, а також учитель саратовського Ліцею математики та інформатики Людмила Корнілова", - наголошується у повідомленні.

"Наші уславлені співвітчизники представляли і представляють сьогодні різні національності і віросповідання, але їх скріплювали почуття відповідальності за долю Росії, причетність до її історії. Вони показали, що справжній патріотизм - це перш за все самовіддана праця на благо Вітчизни", - заявив на заході Путін.

На його переконання, саме звання "Герой праці" відповідає характеру російського народу.

"Протягом століть він (народ, - ред.) здійснював не тільки ратні, але і трудові подвиги, будував велику країну, досягав наукових тріумфів, створював безсмертні шедеври мистецтва і літератури", - підкреслив Путін. За його словами, саме спираючись на цю спадщину, потрібно створювати "благополучну країну, спрямовану в майбутнє".

Нагадаємо, російський співак Йосип Кобзон, який відкрито підтримує бойовиків на Донбасі, потрапив під санкції Європейського Союзу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram