ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

У Твері перенесли відключення електрики через "пряму лінію" Путіна

ЖКГ входить до п'ятірки тих, про які росіяни хотіли б запитати президента

У Твері перенесли відключення електрики через "пряму лінію" Путіна
Фото: kremlin.ru

У російській Твері скасували заплановані на 14 квітня відключення електроенергії у зв'язку з тим, що на цей день призначена "пряма лінія" президента РФ Володимира Путіна, повідомляє Російська служба Бі-бі-сі.

Як наголошують, усі відключення, які планували на 14 квітня, перенесено на наступний або на попередній день.

За результатами проведеного "Левада-центром" опитування, тема ЖКГ входить до п'ятірки тих, про які росіяни хотіли б запитати Путіна під час "прямої лінії".

Ще 28% росіян хотіли би поставити запитання про зарплати бюджетників, 21% хвилює економічна ситуація в країні загалом, 13% стурбовані пенсійною сферою і ще 12% запитали би президента про корупцію.

"Пряму лінію", під час якої Путін відповідає на запитання громадян, проводять регулярно з грудня 2001 року. Рекорд за тривалістю було поставлено в 2013 році, коли "пряма лінія" тривала 4 години 47 хвилин.

У 2012 році "пряму лінію" з президентом не проводили, проте в Кремлі заявляли, що не планують відмовлятися від такого формату і вирішили проводити захід у теплу пору року. З 2013 року Путін спілкується з росіянами в квітні.

Нагадаємо, росіяни назвали зубожіння населення головною загрозою країні. До списку загроз росіяни зарахували також економічну кризу (49%), зростання безробіття (35%), військові конфлікти за межами Росії (27%), наростання невизначеності в майбутньому (16%) і зростання напруження у відносинах із країнами Заходу (15%).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram