ГоловнаСвіт

В Англії двоє підлітків отримали довічні терміни за вбивство

Убита страждала на алкоголізм, але була зовсім безневинною

В Англії двоє підлітків отримали довічні терміни за вбивство
Фото: 1in.am

В Англії дві 15-річні дівчинки засуджені судом міста Лідс до довічного ув'язнення за тортури і вбивство 39-річної жінки, повідомляє ВВС.

Згідно з повідомленням, у грудні 2014 року поліція в місті Хартлпул на північному сході Англії виявила тіло Анджели Райтсон в її власному будинку. На її тілі криміналісти нарахували близько сотні різних поранень, із них близько 80 на обличчі. За підозрою у вбивстві заарештували двох дівчат.

Як зазначали, убита страждала на алкоголізм, іноді купувала алкогольні напої неповнолітнім, але, як повідомили люди, що її знали, була абсолютно безневинною.

За даними поліції, підлітки були в стані алкогольного сп'яніння. Для нанесення ударів вони використовували 14 різних предметів, у тому числі лопату та принтер.

Під час засідання суддя повідомив, що побиття Анджели Райтсон тривало кілька годин. У цей час підлітки робили селфі на тлі жертви.

Близько 4 години ранку вони самі викликали поліцію і попросили відвезти їх додому, а в поліцейській машині також встигли зробити селфі.

Нагадаємо, в Білорусі перед судом постане росіянин за звинуваченням у вбивстві білоруської спортсменки Юлії Баликіної. Йому загрожує до 25 років позбавлення волі, довічне ув'язнення або смертна кара.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram