ГоловнаСвіт

У Вашингтоні в туристичному центрі Конгресу сталася стрілянина (оновлено)

Вогнепальне поранення отримав співробітник поліції

У Вашингтоні в туристичному центрі Конгресу сталася стрілянина (оновлено)
Фото: EPA/UPG

У Вашингтоні (США) в туристичному центрі Конгресу сталася стрілянина.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Reuters.

За даними агентства Associated Press, унаслідок стрілянини отримав вогнепальне поранення співробітник поліції. Чоловіка, який відкрив стрілянину, затримали.

Весь комплекс будівель Конгресу оточено, співробітникам рекомендовано залишатися на робочих місцях. Після повідомлень про стрілянину також були перекриті входи і виходи в Білому домі.

Туристичний центр, де стався інцидент, розташований практично біля самого Капітолію.

Оновлено. Ситуація в районі Капітолію у Вашингтоні нормалізувалася, і небезпеки для громадськості немає, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Згідно з повідомленнями поліцейського департаменту округу Колумбія, в Капітолії стався одиничний інцидент, під час якого один поліцейський отримав легке поранення, а того, хто стріляв, було роззброєно. Поліція перекрила доступ у будівлю Капітолію. З метою безпеки було перекрито і будівлю Білого дому.

Зараз оточення в районі Білого дому знято, однак телеканал Сі-Ен-Ен повідомив про затримання людини, яка спробувала незаконно проникнути в будівлю. Телеканал зазначає, що цей інцидент, вочевидь, не має стосунку до подій в Капітолії.

Нагадаємо, 18 березня невідомий відкрив вогонь у центрі Анкари, убивши двох осіб, у тому числі поліцейського.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram