ГоловнаСвіт

У Сирії загинув російський офіцер спецназу

У Сирії загинув російський офіцер спецназу
Фото: Минобороны РФ

Офіцер російських сил спеціальних операцій загинув у Сирії під час виконання завдання з наведення авіаударів по терористах у районі Пальміри.

Про це повідомляє РИА Новости.

"У районі населеного пункту Тадмор (Пальміра, провінція Хомс) при виконанні спеціального завдання з наведення ударів російських літаків на цілі терористів "Ісламської держави" (ІДІЛ) загинув офіцер російських сил спеціальних операцій. Офіцер виконував бойове завдання в районі Пальміри впродовж тижня, виявляючи найважливіші об'єкти іділовців і видаючи точні координати для нанесення ударів російськими літаками", - сказав російський представник російського пункту базування "Хмеймім".

За його словами, військовослужбовець загинув, викликавши вогонь на себе, після того, як його виявили терористи й оточили.

Нагадаємо, 24 березня сирійські урядові війська відбили стародавнє місто Пальміра в бойовиків "Ісламської держави". Битви сирійської армії з терористами проходили біля пам'ятників архітектури на південно-східній межі міста. Напередодні повідомляли, що війська Асада встановили контроль над історичною частиною Пальміри - Тадміром. Зазначали, що під час операції не застосовували авіаударів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram