ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Краснодарські фермери вирішили їхати до Путіна зі скаргами на тракторах

Аграрії Кубані погодили пробіг до Москви з владою, але все одно "готові до арештів"

Краснодарські фермери вирішили їхати до Путіна зі скаргами на тракторах
Архив
Фото: ru.all.biz

Близько 100 фермерів з дев'яти районів Краснодарського краю заявили про намір провести тракторний пробіг до Москви, щоб особисто передати звернення президенту РФ Володимиру Путіну.

Про це повідомляє "Кавказский узел"

За даними порталу, фермери хочуть таким чином привернути увагу президента до масових рейдерських захоплень земель і порушень їхніх прав. Як стверджують самі фермери, спроби звернутися до місцевої влади не дають жодних результатів.

"Нам не дають працювати, ми загрузли в судових розглядах. Приїжджають люди з Москви з великими грошима, купують у власників землі, з нами розривають договори оренди. Влада намагається нам допомогти, але суди все вирішують не на нашу користь", - розповів порталу член ініціативної групи з проведення акції протесту Олег Петров.

Він зазначив, що акцію узгоджено з владою, однак фермери все одно "готові до арештів".

"Боїмося, але гірше вже не буде. Ми розуміємо, що до Москви ми не доїдемо, але наше завдання привернути увагу до проблеми", - пояснив фермер.

Старт пробігу заплановано на 28 березня. Фермери планують стартувати з Усть-Лабінська, а 29 березня до них мають долучитися фермери Кавказького, Новопокровського, Тбіліського районів.

Нагадаємо, наприкінці лютого французькі фермери освистали Олланда.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram