ГоловнаСвіт

Біля берегів Мозамбіку знайдено уламки зниклого літака Malaysia Airlines

Експертиза знайдених уламків проводиться в одній з лабораторій Канберри

Біля берегів Мозамбіку знайдено уламки зниклого літака Malaysia Airlines
"Боинг" авиакомпании Malaysia-Airlines
Фото: charismanews.com

Біля берегів Мозамбіку у Південно-Східній Африці знайдено уламки літака, які можуть належати "Боїнгу-777" авіакомпанії Malaysia Airlines, що зник у березні 2014 року.

Про це повідомляє агентство Рейтер.

Про результати дослідження уламків розповів міністр інфраструктурного розвитку та транспорту Австралії Даррен Честер. Найімовірніше, знайдені на узбережжі Мозамбіку предмети належать саме зниклому літаку рейсу MH370. Зараз експертиза триває в одній з лабораторій Канберри. На місці виявлення імовірних уламків проведуть нові пошуки.

Раніше уламки літака знаходили біля берегів французького острова Реюньон, який знаходиться за 700 км від Мадагаскару, а також в ПАР і Таїланді.

Пошукова операція проводиться у південній частині Індійського океану на території розміром 120 тис. квадратних кілометрів за 2000 кілометрів від австралійського міста Перт.

Літак, що виконував рейс Куала-Лумпур - Пекін, зник у ніч з 7 на 8 березня 2014 року. Зв'язок з екіпажем перервався приблизно через дві години після вильоту. На борту перебували 227 пасажирів і 12 членів екіпажу. Їх визнано загиблими.

Нагадаємо, в січні шукачі зниклого у 2014 році малайзійського "Боїнга" наткнулися на 200-річний корабель.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram