ГоловнаСвіт

Двоє родичів Трампа отримали листи з погрозами

ФБР проводить розслідування у справі про погрози родичам Трампа

Меріенн Трамп Беррі (Maryanne Trump Barry), суддя окружного апеляційного суду у Філадельфії (штат Пенсільванія) і сестра претендента на пост президента США від Республіканської партії Дональда Трампа, отримала анонімний лист із погрозами.

Про це повідомляє The Washington Times.

Раніше, 18 березня, лист із погрозами і білим порошком отримав син політика Ерік. Конверт розкрила дружина 32-річного Еріка Трампа - Лара Юнаска. Прибули співробітники служб і взяли зразки порошку для аналізу. Згодом стало відомо, що послання не містило токсичних речовин.

У Федеральному бюро розслідувань (ФБР) повідомили, що їм відомо про лист із погрозами, отриманими сестрою Трампа, однак його зміст не розкривали. Наразі співробітники бюро працюють у цій справі зі спецслужбами, а також зі Службою федеральних маршалів (підрозділ мін'юсту США - ред.).

Що стосується аналогічного листа, отриманого Еріком Трампом, то в ньому озвучено вимогу про вихід Дональда Трампа з президентської гонки. Як зазначає The Washington Times, син мільярдера, на відміну від своєї тітки, агітував голосувати на виборах за свого батька.

Дональд Трамп - потенційний кандидат в президенти США. Він відомий своїми скандальними виступами, у яких критикує главу держави Барака Обаму, робить різкі заяви щодо гострих проблем сучасного суспільства, дає неоднозначні політичні обіцянки, зневажливо відгукується про жінок і, в деяких випадках, закликає своїх прихильників до насильства стосовно тих, хто виступає проти нього. На цей момент Трамп лідирує в гонці за право стати кандидатом від Республіканської партії. Президентські вибори в США призначено на 8 листопада 2016 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram