ГоловнаСвіт

В Іспанії перекинувся автобус з іноземними студентами, 14 людей загинули (оновлено)

У ДТП, імовірно, постраждали студенти з України

В Іспанії перекинувся автобус з іноземними студентами, 14 людей загинули (оновлено)
Фото: MFA_Ukraine / twitter

На північному сході Іспанії біля міста Таррагона перекинувся автобус із туристами. У результаті аварії загинули 14 осіб.

Про це повідомляє "Интерфакс" із посиланням на британське видання The Independent.

ДТП сталася рано вранці на трасі AP-7. Автобус перевозив близько 50 студентів із декількох країн світу на фестиваль у Валенсії. За попередньою інформацією, автобус зіткнувся з автомобілем і перекинувся.

Про національність загиблих поки що не повідомляють.

На місце ДТП направлено близько 20 рятувальних команд.

Дорожній рух у цьому районі перекрито.

Як повідомляє Associated Press, 30 пасажирів госпіталізовано з травмами різного ступеня тяжкості. За даними видання, в автобусі було 56 пасажирів віком від 22 до 29 років.

Оновлення о 14:50.

За інформацією іспанського видання El Mundo, в ДТП постраждали студенти з України, Швейцарії, Норвегії, Англії і Туреччини. МЗС України поки що не підтвердило цю інформацію.

Оновлення о 15:50.

Представник консульської служби МЗС Євген Ігнатовський повідомив в ефірі телеканалу "112 Україна", що в ДТП постраждали двоє українців.

"Унаслідок ДТП постраждали двоє громадян України. Обидва наших співвітчизники зараз перебувають у лікарні. Одна громадянка України отримала важкі травми, але за оцінками лікарів загрози її життю немає. Інший громадянин отримав легкі тілесні ушкодження і найближчим часом очікують, що його випишуть із лікарні", - сказав Ігнатовський.

За попередніми даними, серед загиблих українців немає.

Нагадаємо, 9 березня в результаті ДТП в Єгипті загинули 18 осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram