ГоловнаСвіт

У Брюсселі після затримання підозрюваного в паризьких терактах прогриміли два вибухи

ЗМІ повідомляють про затримання третього підозрюваного

У Брюсселі після затримання підозрюваного в паризьких терактах прогриміли два вибухи
Бельгийская полиция в Вервье
Фото: EPA/UPG

Два вибухи прогриміли в районі Моленбек в Брюсселі 18 березня через декілька годин після затримання поліцейськими передбачуваного організатора терактів у Парижі Салаха Абдеслама.

Про це повідомляє DW з посиланням на місцеві ЗМІ.

За даними агентства Reuters, поліція продовжує в цьому районі Брюсселя пошуки ще одного підозрюваного. Бельгійський телеканал RTBF показав кадри з клубами диму, уточнивши, що точної природи вибухів поки що невідомо.

RTL і l'Echo також повідомили про два вибухи. Водночас газета HLN пише, що в Брюсселі спіймали і третього підозрюваного у причетності до терактів у Парижі в листопаді 2015 року.

Нагадаємо, 18 березня в районі Моленбек у Брюсселі, який вважається оплотом джихадистів у Бельгії, спіймали головного підозрюваного в терактах у Парижі Салаха Абдеслама. На думку багатьох спостерігачів, його арешт може стати великою подією в міжнародній боротьбі з тероризмом. Салах Абдеслам - останній із живих учасників терористичного нападу в Парижі в листопаді 2015 року. За деякими даними, він був серед головних організаторів цього нападу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram