ГоловнаСвіт

Онука Сталіна викликала ажіотаж у соцмережах

Онука радянського диктатора відома своїм негативним ставленням до діда.

У мережі набули популярності знімки громадянки США Кріс Еванс - рідної внучки Йосифа Сталіна.

Фотографії було опубліковано на сторінці жінки в Facebook ще в березні 2015 року, але широко їх почали обговорювати тільки зараз.

На знімках Еванс позує з іграшковим автоматом, двома пістолетами в шортах, одягнутих поверх подертих колготок, і перекинутою через плече кулеметною стрічкою. На її поясі висять пластикові наручники й окуляри, а також маленький плюшевий ведмедик.

На фотографії активно відреагували в першу чергу користувачі російського сегменту Twitter.

Один із користувачів припустив, що на фотографіях зображено не Еванс, проте співрозмовники представили йому ранній знімок жінки, вказавши на схожість татуювань на правому передпліччі.

За інформацією з відкритих джерел, 43-річна Еванс (уроджена Ольга Пітерс) - донька Світлани Аллілуєвої від шлюбу з Вільямом Пітерсом. Живе в Портленді, штат Орегон. Її мати померла в листопаді 2011 року в будинку для літніх людей в США. У 2012 році Еванс розповідала, що важко переживала смерть матері. До діда - Йосифа Сталіна - жінка ставиться негативно. Так, в інтерв'ю французькому виданню Paris Match, переклад якого наводить портал "ИноСМИ.ru", вона говорила, що "Аллілуєвих знищив Сталін". "Моя сім'я - це Джугашвілі, росіяни з грузинським корінням", - наголошувала Еванс.

Нагадаємо, раніше в березні в Криму на меморіальній дошці Сталіну написали "Кат".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram