ГоловнаСвіт

Під час вибуху автомобіля в Берліні загинула людина

Причини вибуху встановлюють.

Під час вибуху автомобіля в Берліні загинув його водій.

Про це повідомляє агентство Associated Press.

Заступник начальника прес-служби берлінської поліції Карстен Мюллер повідомив, що вибух стався близько 08:00 за місцевим часом на вулиці Бісмаркштрасе в передмісті Берліна Шарлоттенбурге. За його словами, "слідчі схиляються до версії про спрацювання вибухового пристрою всередині або поряд з автомобілем".

 

Разом із тим агентство Рейтер із посиланням на заяву прес-секретаря берлінської поліції повідомляє, що немає жодних свідчень про те, що вибух був терактом.

На фотографії, розміщеній берлінською поліцією в Twitter, видно уламки сріблястого автомобіля Volkswagen Passat. Район події оточено, місцевим жителям рекомендовано не залишати домівки і не відчиняти вікна.

На початку березня 2016 року Держдепартамент США виступив із попередженням про те, що в Європі зросла ймовірність терактів. В опублікованому ним документі йшлося, що в першу чергу терористичні акти можливі на великих спортивних заходах, у театрах, відкритих ринках, в аеропортах, на транспортних системах і в громадських місцях. Держдеп пояснив, що це пов'язано з поверненням в Європу з Сирії та Іраку громадян європейських держав, що долучилися до терористів .

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram