ГоловнаСвіт

Охоронцям довелося захищати Трампа під час виступу в Огайо

Один із противників кандидата в президенти США спробував прорватися до сцени

Охоронцям довелося захищати кандидата в президенти США Дональда Трампа під час його виступу в аеропорту міста Дейтон, штат Огайо. На відеозаписах видно, як молодий чоловік перестрибнув через бар'єр, що стримував натовп, і встиг підбігти до сцени, де знаходився Трамп, поки його не скрутила охорона.

Чотири охоронці вибігли на сцену, щоб прикрити Трампа.

Після того, як хлопця забрала поліція, Трамп продовжив свій виступ.

"Спасибі за попередження, - сказав він, звернувшись до когось у передніх рядах. - Я був готовий до них, але набагато простіше, коли це роблять копи, хіба не так? Яка чудова робота".

Цей інцидент стався менш ніж через добу після того, як Трамп скасував свій виступ у Чикаго через масові протести, викликані расизмом кандидата-мільярдера. Сам Трамп вважає, що протести замовив його потенційний суперник на листопадових виборах, демократ Берні Сандерс, якого він називає "комуністом".

Самого Трампа звинувачують у расизмі.

Варто зазначити, що губернатор штату Огайо, де стався сьогоднішній інцидент, - один із трьох суперників Трампа за номінацію від Республіканської партії, що залишилися.

У вівторок, 15 березня, у президентських перегонах у США відбудеться важливий день, коли проводитимуть праймеріз відразу у п'яти великих штатах: Флориді, Іллінойсі, Міссурі, Північній Кароліні і Огайо. Наразі на попередніх виборах у республіканців перемагає Дональд Трамп, у демократів - Гілларі Клінтон.

Вибори президента США призначено на 8 листопада.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram