ГоловнаСвіт

Могеріні, Керрі і голови МЗС чотирьох країн завтра обговорять ситуацію в Україні

Неофіційні консультації відбудуться в Парижі

Могеріні, Керрі і голови МЗС чотирьох країн завтра обговорять ситуацію в Україні
Фото: EPA/UPG

У неділю, 13 березня, в Парижі відбудуться неофіційні консультації між високим представником ЄС із закордонних справ і політики безпеки Федерікою Могеріні, держсекретарем США Джоном Керрі і міністрами закордонних справ Франції, Німеччини, Великобританії та Італії.

Зустріч розпочнеться об 11:00 за Києвом у приміщенні МЗС Франції і триватиме до 13:15, пише "Укрінформ" з посиланням на французьке МЗС.

"Це неофіційні консультації між європейськими та американськими партнерами, які будуть обговорювати широке коло питань, в тому числі і ситуацію в Україні. Учасники консультацій планують обговорити ситуацію в Україні, а також у Сирії, Лівії та Ємені", - зазначив офіційний представник МЗС Франції Ромен Надаль.

За його словами, консультації розпочнуться вранці неділі під головуванням французького міністра Жана-Марка Еро та за участю міністрів Франка-Вальтера Штайнмаєра (Німеччина), Паоло Джентілоні (Італія), Філіпа Хемонда (Великобританія), держсекретаря США Джона Керрі і Федеріки Могеріні.

Нагадаємо, що 3 березня відбулася зустріч "нормандської четвірки" на рівні голів МЗС, але вона виявилася безрезультатною. Сторони так і не змогли виробити єдиної позиції в питанні виборів на Донбасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram