ГоловнаСвіт

Президент Польщі потрапив у ДТП

У президентському лімузині вистрілило колесо

Президент Польщі потрапив у ДТП
Анджей Дуда
Фото: podrobnosti.ua

Автомобіль, в якому перебував президент Польщі Анджей Дуда, 4 березня потрапив у дорожньо-транспортну пригоду на півдні країни.

У президентському лімузині вистрілило заднє колесо, в результаті чого автомобіль став практично некерованим і з'їхав у рів, повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Польщі.

У результаті аварії голова польської держави не постраждав.

"Автомобіль у певний момент став некерованим, але водій Служби охорони уряду (BOR) повівся професійно. Офіцер повернув контроль над машиною, і ми не зіткнулися ні з огорожею, ні з іншими автомобілями", - зазначив президент Польщі.

Дуда наголосив, що автомобіль і особливо зіпсована шина повинні пройти спеціальну перевірку.

"Повинна відбутися перевірка, шину слід перевірити, оскільки це спеціальний автомобіль. Теоретично така ситуація не повинна була статися", - наголосив Дуда.

Наразі встановлюють причини ДТП.

Як зазначають польські ЗМІ, надзвичайна ситуація сталася поблизу міста Ополе на південному заході Польщі.

Після інциденту Дуда пересів в інший автомобіль, і його кортеж продовжив шлях.

Нагадаємо, в квітні 2015 року тодішній президент Польщі Броніслав Коморовський під час поїздки в Лодзь у рамках своєї виборчої кампанії проїхався по місту на старовинному трамваї. Однак під час поїздки трамвай зійшов із рейок. Трамвай їхав так повільно, що ніхто не постраждав. Коморовський поставився до інциденту з гумором.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram