ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Няня, яка обезголовила дитину, заявила, що хотіла помститися Путіну за Сирію

Підозрювана у вбивстві стверджує, що чотирирічна дівчинка була інвалідом і страждала від епілепсії

Няня, яка обезголовила дитину, заявила, що хотіла помститися Путіну за Сирію
Гюльчехра Бобокулова
Фото: @moslenta

Підозрювана у вбивстві своєї вихованки няня заявила, що хотіла таким чином помститися Володимиру Путіну за те, що Росія бомбить Сирію.

Відео, на якому, імовірно, відображено розмову з підозрюваною, оприлюднено на YouTube.

У кадрі жінка представляється Гюльчехрою Бобокуловою. Вона пояснює співрозмовнику, що вбила дитину, щоб помститися тому, "хто проливає кров" у Сирії. Після цього вона додає, що "Путін бомбить літаками" Сирію.

Під час розмови жінка зізналася, що хоче поїхати до Сирії. На запитання, чи не планувала вона приєднатися до терористичної організації "Ісламська держава", вона відповіла, що не знає. Вона пояснила, що хоче жити в "мусульманському місті", там, де у жінок закрито обличчя.

За її словами, чотирирічна дівчинка була інвалідом і страждала від епілепсії. Жінка додала, що не планувала вбивство дитини заздалегідь. За її словами, таке рішення вона прийняла після того, як побачила в новинах сюжет про військові дії на території Сирії.

Громадянку Узбекистану Гюльчехру Бобокулову затримали 29 лютого. Її підозрюють у вбивстві своєї чотирирічної вихованки. Слідство вважає, що вона обезголовила дитину, підпалила квартиру і покинула місце злочину. Через годину після підпалу її затримали біля станції метро "Октябрьськое поле". Біля входу в метро жінка кричала "Аллаху Акбар" і погрожувала підірвати себе. В руці у неї була голова дитини.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що обезголовила дитину, пояснила вбивство "наказом Аллаха".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram