ГоловнаСвіт

Жінка, яка ходила по Москві з відрізаною головою дитини, зізналася в убивстві

У квартирі, де сталося вбивство, проходить слідчий експеримент

Жінка, яка ходила по Москві з відрізаною головою дитини, зізналася в убивстві
Фото: stihiya.org

Гюльчехра Бобокулова, підозрювана в убивстві чотирирічної вихованки в Москві, зізналася у скоєному і погодилася розповісти деталі на місці злочину.

Про це повідомляє ИНТЕРФАКС із посиланням на джерело в правоохоронних органах.

За його словами, слідчим удалося налагодити контакт із затриманою, і та дала свідчення про вбивство дівчинки.

Зараз у квартирі, де сталося вбивство, проходить слідчий експеримент за участю Бобокулової. Вона заявила, що покаже, як усе сталося, сказав співрозмовник агентства.

38-річну уродженку Узбекистану Бобокулову 29 лютого затримали поліцейські біля станції метро "Жовтневе поле". Жінка тримала в руках голову дівчинки. Обезголовлене тіло дитини виявили після гасіння пожежі в одній з квартир на вулиці Народного ополчення.

Раніше джерело в правоохоронних органах повідомило ИНТЕРФАКС, що спроби опитати затриману не дають якогось певного результату, оскільки вона практично не здатна логічно відповідати на запитання через вплив якихось препаратів або через стан психозу.

Слідство встановило, що Бобокулова проживала в сім'ї як няня три роки, нарікань на неї з боку батьків дітей не виникало і будь-яких дивацтв у поведінці жінки за цей час вони не зауважили. У січні вона виїжджала у відпустку на батьківщину.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram