ГоловнаСвіт

Трамп пообіцяв спростити суди проти ЗМІ за фактами наклепу

Марко Рубіо висміяв Трампа за орфографічні помилки в Twitter.

Трамп пообіцяв спростити суди проти ЗМІ за фактами наклепу
Дональд Трамп
Фото: EPA/UPG

Претендент на пост президента США Дональд Трамп у разі свого обрання полегшить судові процеси проти ЗМІ у справах про наклеп.

Про це він заявив під час передвиборного мітингу в Техасі. Мітинг транслював у прямому ефірі телеканал CNN.

Трамп повторив, що вважає журналістів "одними з найбільш ганебних людей". Бізнесмен відомий постійними пікіровками з пресою і окремими кореспондентами. "Коли вони будуть спеціально писати негативні, жахливі та фальшиві статті, ми зможемо подати на них до суду і виграти купу грошей", - повідомив Трамп.

Він окремо пройшовся по газетам ліберального спрямування, що його критикували. За його словами, The New York Times - "повністю невдала" газета, яка скоро збанкрутує. "Якщо я стану президентом - ух, які проблеми у них будуть!" - завершив Трамп.

Того ж дня однопартієць Трампа, сенатор Марко Рубіо, також претендує на найвищу посаду в державі, висміяв свого головного конкурента за орфографічні помилки в Twitter.

Після дебатів Трамп опублікував у своєму мікроблозі критику на адресу Рубіо. При цьому в трьох записах поспіль їх автор допустив кілька дурних помилок. У перекладі на російську написані епітети виглядали б як "слабак", "почот" і "легковажний". Через кілька годин після публікації в мікроблозі політика всі недоліки виправили.

Нагадаємо, раніше на цьому тижні Трамп переміг у Неваді на праймерізах серед республіканців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram