ГоловнаСвіт

Amazon відкликав з продажу книгу канадського серійного вбивці

Користувачі також виступили за відкликання книги, поставивши їй найнижчу оцінку

Amazon відкликав з продажу книгу канадського серійного вбивці

Найбільший у світі американський інтернет-магазин Amazon зняв з продажу мемуари, імовірно, написані канадським серійним вбивцею Робертом Піктоном.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на BBC.

Піктона засудили у 2007 році за вбивства шести жінок. Його звинувачують у вбивстві ще щонайменше 20 жінок. Поліція не виключає, що він причетний до зникнення 69 осіб. За версією слідства, він вбивав своїх жертв на фермі, а частину останків згодовував свиням.

Канадська влада раніше вимагали заборонити видання книги і не дозволити йому отримати гроші за мемуари під назвою "Піктон його власними словами". Автор стверджує, що його підставила канадська поліція, а сам він нікого не вбивав.

Під час судового процесу звинувачення повідомляло, що Піктон зізнався поліцейському, який спілкувався з ним у в'язниці під прикриттям, що він убив 49 осіб.

Опублікувало книгу видавництво, що базується у штаті Колорадо (США) і спеціалізується на співробітництві з маловідомими авторами. Імовірно, Піктон передав мемуари одному з ув'язнених, який переслав книгу своєму другові поштою.

Зазначимо, що користувачі Amazon також виступили за відкликання книги, поставивши їй найнижчу оцінку з можливих.

Нагадаємо, раніше Amazon оприлюднив список найпопулярніших книг 2015 року. Рейтинг складено на підставі продажів паперових версій, а також інтернет-запитів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram