ГоловнаСвіт

Піарника Теда Круза звільнено за наклеп на кандидата-конкурента

Піарник поширив в Інтернеті сфальсифікований відеоролик з Марком Рубіо

Піарника Теда Круза звільнено за наклеп на кандидата-конкурента
Тед Круз
Фото: EPA/UPG

Один із претендентів на пост президента США, сенатор-республіканець Тед Круз звільнив голову свого передвиборчого штабу Ріка Тайлера за поширення неправдивої інформації про іншого кандидата сенатора Марка Рубіо.

Про це повідомляє euronews.

Круз заявив, що має намір вести кампанію чесно і відкрито і публічно вибачився перед Рубіо. Піарник втратив роботу за публікацію відеоролика, в якому Рубіо нібито некоректно відгукується про Біблію. У результаті поширене відео виявилося фальшивкою.

Американські гірки. В очікуванні «супер-вівторка»

На останніх праймеріз у Південній Кароліні Рубіо показав другий результат, після чого зміг заручитися публічною підтримкою кількох впливових членів республіканської партії - сенаторів, губернаторів і колишніх кандидатів у президенти. Проте, поки що лідерство у внутрішньопартійних президентських перегонах серед республіканців, як і раніше, утримує Дональд Трамп.

У липні 2016 року демократи і республіканці проведуть Національні конвенти, де буде обрано партійних кандидатів. Вибори президента США відбудуться 8 листопада. Нинішній президент Барак Обама на третій термін висуватися не може.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram