ГоловнаСвіт

Джордж Буш-молодший підтримав свого брата в передвиборній гонці

20 лютого в Південній Кароліні визначиться офіційний кандидат республіканців на посаду президента США.

Джордж Буш-молодший повертається, щоб узяти участь у передвиборній кампанії свого брата, екс-губернатора Флориди Джеба Буша.

Про це повідомляє euronews.

Він бореться за право стати кандидатом на посаду президента США від Республіканської партії. У понеділок 43-й президент США виступив на підтримку свого брата на зустрічі з виборцями в Південній Кароліні.

"Судячи з усього, на нас чекає ще більше лайки і паплюження, але я хочу нагадати вам, що мій тато мені якось раз сказав: етикетки добрі лише на консервах. Бути президентом - це важка робота, яка вимагає здорового підходу і свіжих ідей. І я не маю жодного сумніву, що Джеб Буш володіє всім необхідним досвідом і характером для того, щоб стати прекрасним президентом", - заявив Джордж Буш-молодший.

Зазначають, що залучення старшого брата в передвиборну кампанію Джеба Буша може сприятливо вплинути на рейтинг останнього. 20 лютого в Південній Кароліні пройдуть праймериз (первинні вибори), на яких визначиться, за кого віддадуть голоси 50 делегатів, обраних від цього штату на національний з'їзд Республіканської партії. Саме там буде названо ім'я офіційного кандидата республіканців на посаду президента США.

Джеб Буш фактично вибув із президентської гонки, - експерт

Зараз основним кандидатом на посаду голови держави від Республіканської партії вважають Дональда Трампа.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram