ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Роскомнагляд не знайшов порушень закону в статті Кадирова про "шакалів"

У своїй колонці голова Чечні закликав карати

Роскомнагляд не знайшов порушень закону в статті Кадирова про "шакалів"
Роскомнадзор
Фото: newsfiber.com

Роскомнагляд перевірив статтю голови Чечні Рамзана Кадирова "Шакали будуть покарані" і не виявив у ній ніяких порушень.

Про це у своєму Твіттері написав головний редактор порталу N+1 Андрій Коняєв.

За оцінкою відомства, в колонці Кадирова не було виявлено порушень статті 4 федерального закону "Про засоби масової інформації" (зловживання свободою масової інформації).

.

Газета "Известия" 18 лютого опублікувала колонку голови Чечні Рамзана Кадирова під назвою "Шакали будуть покарані за законом Російської Федерації", присвячену російській позасистемній опозиції.

Кадиров пише, що його "заява про те, що тих, хто закликає до революції і масового насильства треба покарати за всією суворістю закону", викликала "панічні атаки в позасистемній опозиції". Голова Чечні також дорікнув російським правозахисникам у прагненні захищати права "купки зрадників", а не "простих росіян".

Наприкінці колонки Кадиров закликав діяти "в жорстких рамках закону", щоб не дозволити "недоумкуватим покидькам, які протиставляють себе Росії, плутатися під ногами". "Не шкодуючи ворога, ми збережемо Росію", - завершив свою колонку голова Чечні.

Нагадаємо, раніше в лютому російські опозиціонери поскаржилися в ФСБ на Кадирова через відеозапис у його "Інстаграмі", де були зображені Касьянов і Кара-Мурза під час своєї поїздки в Страсбург. Поверх відео було накладено зображення оптичного прицілу. "Касьянов приїхав до Страсбурга по гроші для російської опозиції. Хто не зрозумів, той зрозуміє!" - йшлося в описі до відео.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram