ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

У Росії суд зобов'язав відповідача молитися за здоров'я позивача, - ЗМІ

Таке рішення ухвалено вперше у новітній історії юриспруденції РФ

У Росії суд зобов'язав відповідача молитися за здоров'я позивача, - ЗМІ

Арбітражний суд Нижегородської області Росії у мировій угоді зобов'язав відповідача молитися за здоров'я позивача на знак вдячності за пробачення половини суми боргу, що був предметом спору.

Як повідомляє "Петербургский правовой портал", таке рішення ухвалено вперше у новітній історії російської юриспруденції.

Угоду було укладено між комерційною організацією і Нижегородською єпархією Російської православної церкви.

Згідно з матеріалами справи, єпархія замовила у фірми розробку проектної документації для установки блоково-модульної котельні в одному зі своїх будинків. Компанія виконала свої зобов'язання за угодою, проте відділення РПЦ оплатило лише половину роботи.

Організація звернулася до арбітражного суду з позовом про стягнення залишку суми, але пізніше сторонам вдалося домовитися. За умовами мирової угоди, Нижегородська єпархія взяла на себе зобов'язання виплатити позивачеві 200 ТФС. рублів і "підносити молитви за здоров'я раба Божого Арсеньєва Івана Михайловича і раба Божого Лепустіна Сергія Олександровича, їхніх сімей та благополуччя у всіх їхніх благих справах і починаннях".

Фірма у свою чергу пообіцяла відмовитися від усіх своїх матеріально-правових вимог до відповідача, що становлять предмет позовної заяви.

Нагадаємо

, раніше губернатор Самарської області закликав росіян молитися про виплату пенсій.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram