ГоловнаСвіт

Республіканець Кейсіч пообіцяв відродити Pink Floyd, якщо його оберуть президентом США

Pink Floyd не виступали з 2005 року

Республіканець Кейсіч пообіцяв відродити Pink Floyd, якщо його оберуть президентом США
Группа Pink Floyd
Фото: pink-floyd.ru

Губернатор Огайо Джон Кейсіч, який балотується від Республіканської партії, пообіцяв возз'єднати легендарну рок-групу Pink Floyd, якщо його оберуть президентом США.

Про це він заявив в інтерв'ю CNN, пише The Guardian.

"Роджер Вотерс - це чудовий артист. Я бачив The Wall у Піттсбурзі, це було неймовірно. І якщо я стану президентом, я збираюся раз і назавжди спробувати возз'єднати Pink Floyd, щоб вони зібралися разом і зіграли декілька пісень", - сказав Кейсіч.

Президентські вибори в США призначені на 8 листопада 2016 року. Головних претендентів буде визначено за підсумками праймеріз у всіх штатах.

Нагадаємо, засновник групи Pink Floyd Роджер Вотерс покинув її в 1985 році, але колектив продовжив успішно виступати без нього. Торік лідер групи Девід Гілмор заявив, що група себе вичерпала, і що він "покінчив із нею". Також Гілмор сказав, що він "цілком упевнений", що 15-й альбом The Endless River буде останнім.

Відзначимо, що тепер група вже ніколи не виступить колишнім складом - після смерті Сіда Барретта 7 липня 2006-го 15 вересня 2008 року у віці 65 років помер і Річард Райт.

Pink Floyd не виступали з 2005 року, лише в 2010-му Роджер Вотерс і Девід Гілмор уперше за п'ять років дали спільний концерт.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram