ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Голова Слідкому РФ назвав вбивство Нємцова розкритим

Інтерв'ю Бастрикіна буде опубліковано 21 січня.

Голова Слідкому РФ назвав вбивство Нємцова розкритим
Александр Бастрыкин
Фото: М. Стулов/Ведомости

Голова Слідчого комітету Росії Олександр Бастрикін в інтерв'ю "Російській газеті: Тиждень", яке буде опубліковано в четвер, назвав вбивство політика Бориса Нємцова розкритим.

Про це повідомляє РБК.

"У 2015 році розкрито вбивство Бориса Нємцова; вбивство директора заводу "Кока-Кола" Дмитра Сошнева; вбивства бандою (ГТА) власників автотранспорту; викрита банда Інеси Тарвердієвої, що орудувала на території Ростовської області і Ставропольського краю і причетна до вбивства співробітника поліції Дмитра Чудакова, його дружини і двох малолітніх дітей на федеральній трасі "Дон", - сказав голова СКР.

Нагадаємо, Борис Нємцов був вбитий пізно ввечері 27 лютого на Великому Москворецькому мості в Москві. Обвинуваченими у справі стали п'ять осіб: Заур Дадаєв (передбачуваний виконавець), Анзор Губашев, Хамзат Бахаєв, Шадід Губашев і Темірлан Ескерханов.

Організатором вбивства Слідчий комітет вважає Руслана Мухудінова, якого ЗМІ раніше називали московським водієм офіцера батальйону "Північ" Руслана Геремеєва. Кримінальну справу стосовно Мухутдінова буде виділено в окреме провадження.

Як повідомлялося, фігурант справи Нємцова Анзор Губашев розповів під час допиту, що Бориса Нємцова вбив Беслан Шаванов, що підірвався під час затримання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram