ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

У Москві група підлітків з битами напала на пасажирів електрички

Нападники безперешкодно втекли з місця подій

У Москві група підлітків з битами напала на пасажирів електрички
Архив
Фото: dfact.net

Група підлітків, озброєних битами і газовим балончиком, напала ввечері 19 січня на пасажирів електрички, що прямувала з Київського вокзалу Москви в Апрелівку.

Про це повідомив РИА Новости очевидець події Рамазан Алпаут, керівник московської кумицької організації QUMUQLAR.

За його словами, в електричку, яка прямувала з Київського вокзалу Москви в Апрелівку, десь в районі Солнцевого або Передєлкіно зайшла група молодих людей з 8-10 осіб. Їхні обличчя закривали медичні маски, дехто в руках мав бити, в інших вони стирчали з рюкзаків.

"Пробігшись по вагону і не виявивши, мабуть, підходящих жертв, вони забігли в наступний. Незабаром ми почули звідти крики - виявилося, що в наступному вагоні нападники почали бити хлопця кавказької зовнішності років 30", - розповів очевидець агентству.

Після того, як підлітки закінчили бити пасажира, вони розпилили у вагоні вміст перцевого балончика і втекли на одній зі станцій. "Пасажири почали чхати. Потерпілий лежав буквально в калюжі крові", - додав очевидець.

Алпаут зазначив, що пасажири намагалися викликати поліцію або зв'язатися з машиністом через кнопку виклику, але вона виявилася неробочою. Після цього очевидець сам добіг до кабіни машиністів і попросив викликати швидку та поліцію.

Правоохоронні органи поки що не коментували цей інцидент.

Нагадаємо, у вересні повідомлялося, що Москва очолила список найбільш недружніх міст світу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram