ГоловнаСвіт

Екс-губернатор Аляски підтримала Трампа на президентських праймеріз

Прихильниця Трампа назвала Обаму "слабовільним"

Екс-губернатор Аляски підтримала Трампа на президентських праймеріз
Дональд Трамп
Фото: EPA/UPG

Колишній губернатор Аляски Сара Пейлін підтримала кандидатуру кандидата в президенти США Дональда Трампа на президентських праймеріз у штаті Айова.

Про це пише The New York Times.

"Ви готові до лідера, який зробить Америку знову великою? Ви готові до Трампа? Я тут, щоб підтримати наступного президента США", - сказала Пейлін, виступаючи в Університеті Айови.

За словами Пейлін, тільки Трамп має сили, щоб упоратися з тими проблемами, які потрібно обговорювати і на тему яких необхідно виступати, тоді як інша частина істеблішменту хоче тільки уникати проблем і ховатися по кутах.

Діючого президента США Барака Обаму Пейлін назвала "слабовільним".

Як зазначає NYT, підтримка Пейлін може значно посилити позиції Трампа напередодні кокусів республіканців у штаті Айова, які почнуться на початку лютого.

Пейлін була губернатором штату Аляски з 2006-го по 2008 рік. На президентських виборах 2008 року кандидат від республіканської партії Джон Маккейн пообіцяв їй місце віце-президента у разі перемоги.

Нагадаємо, наразі Трамп є головним претендентом на пост президента від Республіканської партії, а колишній держсекретар США Гілларі Клінтон - від Демократичної партії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram