ГоловнаСвіт

Обама заявив, що його дружина ніколи не буде балотуватися на пост президента

Він пишається роботою першої леді зі скорочення дитячого ожиріння і тим, що вона зробила для сімей військових

Обама заявив, що його дружина ніколи не буде балотуватися на пост президента

Президент США Барак Обама під час зустрічі 14 січня в вищій школі в Батон-Руж, штат Луїзіана, заявив, що Мішель Обама ніколи не буде балотуватися на пост президента.

Про це інформує The Washington Times.

Повідомляється, що чоловік, який назвався батьком агента секретної служби, звернувся до президента: "Так як ви не можете балотуватися ще раз на один термін, чи є спосіб, щоб ми запропонували зробити це першій леді?"

Глядачі відреагували на ці слова гучними оваціями. Але президент Обама негайно відповів: "Ні".

"Є три речі, які незмінні в житті: смерть, податки і те, що Мішель не балотуватиметься на пост президента", - сказав Обама.

Президент зазначив, що він пишається роботою, проведеною його дружиною зі "скорочення дитячого ожиріння, [і] роботою, яку вона і Джилл Байден зробили для сімей військових".

"Я впевнений, що вона буде дійсно активною, як [колишня] перша леді, - сказав Обама. - На відміну від мене, вона виглядає молодою".

У цій заяві президент США обіграв вислів оглядача Huffington Post про те, що "три речі, які залишаються незмінними в цьому світі, - це смерть, податки, і те, що Мішель Обама носить яскраві сукні".

Нагадаємо, президент США Барак Обама у своєму виступі перед Конгресом назвав Україну утриманкою Росії. Висловлення американського президента викликало скандал. Держдеп США пояснив слова Обами про Україну з промови в Конгресі тим, що президент мав на увазі режим Віктора Януковича.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram